TRENGER DU NOEN TIL Å PASSE HUNDEN DIN?

Ønsker du å ha hunden din i et hjem istedenfor på kennel? Hos våre godkjente hundepassere/vertsfamilier får hunden din de turer og all oppmerksomhet den fortjener. Vi ønsker å kunne være et unikt tilbud for hundeeiere i Bergen. Les hvordan vi tilrettelegger for å være best på kunnskap, nærhet og trygghet.

 

KUNNSKAP

For at du skal være 100% trygg på at din hund får være i et godt hjem er kunnskap om hund viktig. Bergen Hjemmekennel i samarbeid med Bergen Hundeskole har fagpersoner med hundefaglig og pedagogisk utdanning og erfaring.

Vi reiser hjem til hver enkelt hundepasser/vertsfamilie for å forsikre oss om at de er egnet til å gi din hund et førsteklasses opphold. Hundepasser/vertsfamilie blir kun godkjent dersom de tilfredsstiller våre krav til å bli godkjent som hundepasser hos oss. I tillegg tilbyr vi gratis kursing av våre hundepassere. Dette fordi  vi mener at kunnskap gir trygghet til hundeeier.

 

NÆRHET

Bergen Hjemmekennel er en liten bedrift som, av navnet tilsier, holder til i Bergen. Dette gjør at vi har korte avstander til våre hundepassere som gjør det lettere å følge opp ved behov.

Vi har ingen ambisjoner om å gi dette tilbudet til andre byer i landet, men ønsker å være det beste for hunder og hundeeiere i vår egen by!

Vi hjelper deg gjerne med å finne hundepasser/vertsfamilie som passer din hund, både i forhold til aktivitetsnivå til hunden og andre behov den har.

 

TRYGGHET

Vi er alltid til stede for våre hundepassere dersom de skulle trenge råd eller hjelp. F.eks. kan det skje at hundepasser/vertsfamilie blir syk, eller av annen grunn ikke kan fortsette å passe hunden din. Da vil Bergen Hjemmekennel kunne bistå i arbeidet med å finne en ny hundepasser/vertsfamilie for din hund.

Dette gir deg som hundeeier trygghet når du velger å bruke oss til pass for din hund.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Registrer deg som bruker, legg inn informasjon om hunden, og finn frem til din rette hundepasser/vertsfamilie.

Etter at hundepasser/vertsfamilie har bekreftet din forespørsel om opphold skal du betale inn et forskudd på 190 kr per påbegynte døgn. Det resterende beløpet på 210 kr pr påbegynte døgn betales hundepasser/vertsfamilie når hunden leveres.

Etter at forskuddsbetaling er gjennomført vil du få kontaktinformasjon til hundepasser/vertsfamilie tilsendt og forhåndstreff kan avtales. Vi anbefaler deg å gjennomføre forhåndstreff så snart som mulig slik at du kan føle deg trygg på at hunden får et kjekt opphold.

 

HVA SKAL TIL FOR Å BLI EN AV VÅRE VERTSFAMILIER?

Copyright @ Bergen Hjemmekennel AS
Personværnerklæring
Design by ES iktHUB ENK