Hva er Bergen Hjemmekennel? 

Bergen Hjemmekennel er et tilbud for dem som ønsker å gi hunden sin personlig omsorg og trygghet mens de er på ferie. Vi kurser og godkjenner hundepassere, slik at de er kompetent til å gi din hund et førsteklasses opphold. Vi hjelper deg med å finne en familie som passer ditt ønske og behov. Dersom hunden din blir syk eller noe skulle skje mens du er vekke tar hundepasser i samarbeid med oss i Bergen Hjemmekennel ansvar for at hunden blir ivaretatt på en god måte. Dermed kan du reise på ferie å vite at hunden din er hjemme hos en kjærlig familie som gir den all den aktiviteten og oppmerksomheten som den fortjener.

Hvem kan bli hundepasser?
Er du glad i hund og har plass i hus og hjerte til en ekstra? Det viktigste for oss er å vite at du liker hunder og ønsker å gi hunden et godt opphold hos deg. Å ta ansvar for et dyr krever at man har lagt en plan på hvordan det nye familiemedlemmet skal få en god og trygg hverdag hos deg. Det skal alltid være en som er over 18 år som har hovedansvaret for dyret. For å bli godkjent som hundepasser må en fylle ut skjemaet på nettsiden, bli godkjent av oss samt gjennomgå nødvendig opplæring. Dette er en trygghet for dere, da en vil få veiledning og hjelp om det skulle være ting dere lurer på.

Hvorfor bli hundepasser?
Dersom du har erfaring med hunder og ønsker å tjene litt penger på din hobby kan dette være midt i blinken for deg. Ved å være vertsfamilie får du spørsmål om å passe hunder, og du kan selv velge tidspunkt og omfang. Her er en liste som viser grunner til hvorfor så mange ønsker å være hundepasser:

  • Du er glad i hunder og ønsker å ha dette som hobby
  • Som hundepasser vil du også kunne tjene noen ekstra kroner ( hundepasser får 210.- dagen )
  • Har ikke tid til en hund på fulltid, men ønsker besøk av hund når det passer deg
  • Har en hund fra før som ønsker en lekekamerat
  • Vil finne ut om du og din familie er klare for å anskaffe dere en hund
  • Lurer på hvilke hunderase som passer deg
  • Ved å være hundepasser får du oppfølging og gratis kursing av Bergen Hundeskole, noe som vil gi deg nyttig og verdifull kunnskap om hund.
  • Det å være hundepasser er sosialt, og på kurssamlingene treffer man andre som deler samme interesse for hund.