Om oss

Bergen Hjemmekennel ble startet av Bergen Hundeskole og et ønske om å bringe mer kunnskap om hund inn i hjemmene til folk. Hundeskolen retter seg spesielt mot «familiehunden» og tilbyr blant annet kurs for barn og ungdom med hund. For oss er kvalitet viktig, og med det mener vi at vertsfamiliene skal inneha de nødvendige kunnskapene og ferdighetene som skal til for å kunne gi hunden et godt og rikt opphold. Vi tilbyr derfor kurs for vertsfamilier om hundehold, gode rutiner i hjemmet, hverdagslydighet mm.

EIRIN

Instruktør
Min utdanning innen hund startet på Stend Videregående skole, hvor jeg fikk gleden av å lære om hund og hundetrening på norges største hundelinje. Jeg har videre tatt en master i psykologi og videreutdanning på Ås Landbrukshøyskole i Dyreassisterte intervensjoner med hund. Jeg har også tatt instruktørutdanning i regi av NKK og deltatt på en rekke kurs og seminarer. Jeg er lidenskapelig opptatt av hvordan hunden kan bli familiens beste venn, noe som ble grunnlaget for Bergen Hundeskole, som jeg startet i 2016. Sammen med min gode kollega Marit har vi kurset hundeeiere og utviklet gode samarbeid med atferdsterapauter og veterinærer. På fritiden trener jeg egne og andres hunder i grunnleggende lydighet, samt jakt og apport konkurranser. 


NKK Instruktør

1 år Hundelinje, Stend videregående skole

Dyreassisterte intervensjoner

Bestått dyreassisterte intervensjoner med hund på Norges miljø- og biovitenskaplige universitet, Ås

MARIT

Instruktør
Jeg er utdannet hundetrener i regi av NKK og gått hundelinjen på Stend Videregående skole. Jeg har lang erfaring som hundetrener i Bergen Hundeskole, hvor jeg har holdt en rekke ulike kurs for hundeeiere. Jeg har også en bachelorgrad som tegnspråktolk og døvblindeledsager. Gjennom studiene lærte jeg viktigheten av likestilling, kommunikasjon og tilrettelegging. På fritiden trener jeg med min kooikerhund. Vi har prøvd ulike hundesporter, hvor blodspor ble favoritten. 

NKK Instruktør

1 år Hundelinje, Stend videregående skole


JOHN

Instruktør
Jeg er oppvokst med hund og har etter at jeg ble voksen hatt flere hunder.
Min jakt og friluftsinteresse gjorde at det var jakthunder (Irske settere) som ble min lidenskap. Valget av denne rasen førte meg inn i jakthundmiljøet her i Bergen. Jeg har, de siste 15 årene, vært engasjert i Norsk Irsksetterklubb (NISK) avd. Hordaland der jeg har sittet i styret og vært instruktør på våre treningssamlinger for jakthunder. Det er også gjennom NISK at jeg tok kurs og fikk godkjenning som hundeinstruktør.
I regi av NISK har jeg, etter at jeg ble godkjent som hundeinstruktør, fullført flere valpekurs for fuglehunder. Videre har jeg også vært med og gjennomført valpekurs gjennom Bergen Hundeskole.
Pleier å si at jeg er en teknisk pedagog når noen spør om hvilken utdannelse jeg har. Startet min yrkeskarriere som fagutdannet bilelektriker og ble 17 år i bilbransjen. Senere ble det 4 år på lærerskolen og endte opp som lærer i småskolen, der jeg ble i 8 år.
Siste 12 årene har jeg vært personal og HMS ansvarlig på en større produksjonsbedrift her i Bergen.
For meg og min familie har det å ha hund betydd mye.
For meg personlig har det å ha hund vært en berikelse, men hundene har også betydd mye for mine barn. Etter å ha vokst opp med hund førte deres Interessen for hund til at begge mine to døtre kjøpte seg hund for konfirmasjonspengene sine.
Ønske mitt er, gjennom Bergen Hjemmekennel og Bergen Hundeskole, er å kunne hjelpe hundeeiere med å gjøre det å ha hund til en god ting og en berikelse for alle.

UTDANNET INSTRUKTØR FRA FKF-Fuglehundklubbenes ForbundCopyright @ Bergen Hjemmekennel AS
Personværnerklæring
Design by ES iktHUB ENK
book linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram