Voksent par med god og lang erfaring fra hundehold

Sara Karoline

Heisann! Jeg er en 24 år gammel student som er glad i tur og friluft, strikking og kos. Bor alene i en leilighet i Haukelandsområdet, med flott tilgang til byfjellene og turområdene der. Jeg har vokst opp med samojeder og eurasiere, og har drevet med litt forskjellig hundesport opp igjennom, blant annet i regi av norsk polarhundklubb. Jeg har hatt hund fram til Mai i år, og kjenner på savnet etter det gode selskapet en hund er både hjemme og på tur. Jeg er ganske rolig av natur, og opplever at jeg raskt får god kontakt med de fleste hunder, også de mer nervøse. Tidligere har jeg passet en del hunder for venner og bekjente, og har erfaring med flere raser.

hdrpl

Hei, jeg heter Rebekka!

"Hei, jeg heter Rebekka og bor med min mor og søster og en han hund som hetter Buddy:) Vi bor med stor hage, mye natur og fine tursteder rundt oss. Vi er aktive og veldig glad i dyr, hundepasningen blir delt på med meg og mamma:) vi tar imot alle hunder og lover å kose mye med de.

Aktiv dyrekjær par med hund

Hei! Vi er et aktivt par på 20 og 25 år. Annenhver helg bor datteren til Christoffer hos oss (Emilia). Hun er en snill, energisk og veldig dyreglad jente på 6 år.

 Vi er begge oppvokst med hund, og har alltid hatt hunder rundt oss. Sammen nå har vi en tispe på deltid og en rolig hannkatt på 1 år som er veldig glad i hunder. Det siste året har vi passet en del hunder, og dette er noe vi ønsker å fortsette med da det gir oss mye glede. Lengre turer på fjellet eller i skogen er vi glade i. Vi bor på Søfteland like utenfor Bergen. Her har vi tilgang på mange fine turområder, badestrender og hundepark. Vi har egen hage som er inngjerdet der hunden har muligheten til å kunne gå fritt.

Hos oss vil vi tilby hunden mange fine turer, et trygt miljø, lek og selvfølgelig masse kos.

Vesselvent

Test

Kristine

Mitt navn er Kristine.

Jeg er født og oppvokst i Bergen. For øyeblikket studerer jeg medisin ved universitetet i Bergen. På grunn av dette har jeg funnet ut at jeg ikke har mulighet til å ha min egen hund. Nettopp derfor vil jeg hjelpe andre som trenger pass til sin hund. Jeg har siden jeg var yngre, både passet og gått turer med hunder av alle mulige raser og størrelser. Personlig elsker jeg å være aktiv og gå på turer. Jeg driver blant annet med jakt. Jeg kan tilby hunden gode turer, trygghet, lek og ikke minst kos. De siste årene har jeg i tillegg fått interesse for trening av hund, noe jeg ønsker å utvikle videre.

Copyright @ Bergen Hjemmekennel AS
Personværnerklæring
Design by ES iktHUB ENK