Jeg er en aktiv pensjonist.

Jeg er en aktiv pensjonist som bor alene med min blandingshund (Maltipoo) Trixie.

Vi har god plass til å boltre oss på både inne og ute.  Enebolig med stor hage.

Hund har jeg hatt i aller år, gjeterhunder så jeg har god erfaring med større hunder, men etter at jeg gikk av med pensjon har jeg valgt en liten hund.

Trixie er 2 år tispe, og vi driver aktivt med Agility i Fanahallen og det er kjempegøy, Trixie og jeg har gått på valpe- og hverdagslydighetskurs, samt hundekafe hos Bergen hundeskole.

Siden vi har tilgang til gode uteområder i skog og mark, samt inngjerdende uteområder kan hunden aktiviseres på best mulig måte sammen med Trixie.

Jeg gleder meg til å treffe deg og din hund.

Aktiv dyrekjær par med hund

Hei! Vi er et aktivt par på 20 og 25 år. Annenhver helg bor datteren til Christoffer hos oss (Emilia). Hun er en snill, energisk og veldig dyreglad jente på 6 år.

 Vi er begge oppvokst med hund, og har alltid hatt hunder rundt oss. Sammen nå har vi en tispe på deltid og en rolig hannkatt på 1 år som er veldig glad i hunder. Det siste året har vi passet en del hunder, og dette er noe vi ønsker å fortsette med da det gir oss mye glede. Lengre turer på fjellet eller i skogen er vi glade i. Vi bor på Søfteland like utenfor Bergen. Her har vi tilgang på mange fine turområder, badestrender og hundepark. Vi har egen hage som er inngjerdet der hunden har muligheten til å kunne gå fritt.

Hos oss vil vi tilby hunden mange fine turer, et trygt miljø, lek og selvfølgelig masse kos.

Copyright @ Bergen Hjemmekennel AS
Personværnerklæring
Design by ES iktHUB ENK