Voksent par med god og lang erfaring fra hundehold

Sara Karoline

Heisann! Jeg er en 24 år gammel student som er glad i tur og friluft, strikking og kos. Bor alene i en leilighet i Haukelandsområdet, med flott tilgang til byfjellene og turområdene der. Jeg har vokst opp med samojeder og eurasiere, og har drevet med litt forskjellig hundesport opp igjennom, blant annet i regi av norsk polarhundklubb. Jeg har hatt hund fram til Mai i år, og kjenner på savnet etter det gode selskapet en hund er både hjemme og på tur. Jeg er ganske rolig av natur, og opplever at jeg raskt får god kontakt med de fleste hunder, også de mer nervøse. Tidligere har jeg passet en del hunder for venner og bekjente, og har erfaring med flere raser.

hdrpl

Jeg er en aktiv pensjonist.

Jeg er en aktiv pensjonist som bor alene med min blandingshund (Maltipoo) Trixie.

Vi har god plass til å boltre oss på både inne og ute.  Enebolig med stor hage.

Hund har jeg hatt i aller år, gjeterhunder så jeg har god erfaring med større hunder, men etter at jeg gikk av med pensjon har jeg valgt en liten hund.

Trixie er 2 år tispe, og vi driver aktivt med Agility i Fanahallen og det er kjempegøy, Trixie og jeg har gått på valpe- og hverdagslydighetskurs, samt hundekafe hos Bergen hundeskole.

Siden vi har tilgang til gode uteområder i skog og mark, samt inngjerdende uteområder kan hunden aktiviseres på best mulig måte sammen med Trixie.

Jeg gleder meg til å treffe deg og din hund.

Hei, jeg heter Rebekka!

"Hei, jeg heter Rebekka og bor med min mor og søster og en han hund som hetter Buddy:) Vi bor med stor hage, mye natur og fine tursteder rundt oss. Vi er aktive og veldig glad i dyr, hundepasningen blir delt på med meg og mamma:) vi tar imot alle hunder og lover å kose mye med de.

Vesselvent

Test

Copyright @ Bergen Hjemmekennel AS
Personværnerklæring
Design by ES iktHUB ENK